Политика

Аброськин высказался о блокаде ОРДИЛО

2 февраля 2017 14:53

Глава ГУ Нацполиции в Донецкой области Вячеслав Аброськин считает, что блокада ОРДЛО дестабилизирует ситуацию в области. Об этом он сообщил у себя Facebook.

Коли поліція Донеччини працює з надривом, всупереч усьому в Мар'їнці, Красногорівці, Авдіївці, Новолуганському, захищаючи і надаючи допомогу жителям нашої багатостраждальної області, окремі політики та "активісти" намагаються дестабілізувати ситуацію, блокуючи залізницю.

Поліцейські Бахмутського району підняті по тривозі та переведені на посилений режим несення служби. Невідомі озброєні люди у камуфляжі та на бусах перекрили залізничне полотно в Бахмуті, заблокували тепловоз, де перебувають працівники залізниці, з метою перекриття руху на станцію Микитівка. На місці знаходиться слідчо-оперативна група поліції.

В той момент, коли Авдіївка бореться третю добу за виживання, коли наші військові стали на смерть, захищаючи жителів, а вся країна об'єдналася у підтримці, "відчайдушні патріоти" вирішили таким чином "допомогти". Підтримую George Tuka, що така поведінка є злочинною і може призвести до того, що мешканці Донеччини залишаться без тепла.

Прийде час, коли треба буде збирати каміння. Задумайтеся!


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling