Политика

Гройсман: децентрализация останется приоритетом правительства

8 января 2017 21:06

Премьер-министр Украины Владимир Гройсман отметил, что децентрализация останется приоритетом в деятельность его правительства. Об он написал на своей странице в Facebook, сообщает Главное.

Я завжди був переконаний, що зміни в Україні почнуться саме з місцевого самоврядування, з децентралізації. Я боровся за цю реформу, ще будучи Вінницьким міським головою. Я боровся за неї з перших днів роботи в центральній владі. І сьогодні особливо радію, коли бачу, що на місцях з'явились ресурси і починають вирішуватись проблеми, які не вирішувались роками. Радію, бо кожній людині приємно бачити, як затрачені зусилля починають приносити результати.

Хочу запевнити, що децентралізація далі залишається нашим пріоритетом і буде тільки набирати оберти. Новий рік буде уже третім роком повноцінної реалізації реформи децентралізації. А отже в містах і селах будуть і цього року з'являтись нові та відремонтовані школи, дитячі садочки, амбулаторії і фапи, стадіони і клуби, дороги і тротуари. І це є ті речі, які безпосередньо впливають на якість повсякденного життя наших громадян.

 


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling