Криминал

Полиция продолжает находить у жителей Славянска боеприпасы (фото)

25 декабря 2016 08:28

З початку цього року Співробітники Слов'янського відділу поліції задокументували понад 150 випадків незаконного зберігання зброї та боєприпасів. Це відбувалось при патрулюванні і відпрацювання міста, під час чергувань на вокзалах, при перевірці транспорту та його пасажирів на блокпостах, а також реалізації заходів щодо обшуків у місцях проживання підозрюваних.

Практично всіх правопорушників об'єднувало одне - вони «озброювалися» протягом 2014 року, знаходячи зброю та боєприпаси на місцях бойових дій, що проходили на півночі області. При цьому зберігали вони заборонені предмети без особливої ​​мети - хтось «для риболовлі», хтось просто «про всяк випадок». А от закінчувалося це завжди однаково - спілкуванням з правоохоронцями і залученням з відповідальності.

Останній випадок з цієї серії стався у мікрорайоні Артема міста. Дільничні офіцери поліції при патрулюванні виявили гранату Ф-1 та вісім набоїв двох різних калібрів у місцевого жителя 1994 року народження. Чоловік розповів, що знайшов боєприпаси на в'їзді до міста - на тому місці раніше знаходився блокпост учасників незаконних формувань.

Слідчо-оперативна група Слов'янського відділу поліції вилучила заборонені предмети. Дане правопорушення отримало правову кваліфікацію за ч.1 ст. 263 Кримінального кодексу України «Носіння, зберігання, придбання, виготовлення, ремонт, передача чи збут вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу». Її санкція передбачає від 3 до 7 років позбавлення волі.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling