Общество

В зоне АТО КОРД получил новую технику (фото)

15 декабря 2016 15:16

В Донецкой области сегодня вручили бойцам спецподразделения КОРД спецтехнику, которую передало Министерство внутренних дел. Об этом сообщает глава ГУ Нацполиции в Донецкой области Вячеслав Аброськин у себя в Facebook.

Сьогодні вручив бійцям спецпідрозділу "КОРД" спецтехніку, передану Міністерством внутрішніх справ - сучасний бронеавтомобіль "Варта", мікроавтобус та "Toyota Land Cruiser". Крім того, на озброєнні спецпідрозділу вже є 3 БРДМи.

Наші донецькі КОРДівці - це дійсно поліцейська еліта, в розбудову та дієздатність якої вкладаються і кошти, і технічні ресурси, і завзяття багатьох причетних до цієї справи спеціалістів. Завдяки активній позиції Міністра внутрішніх справ Arsen Avakov, заступника голови Нацполіції Олексія Руденка, наших американських партнерів, зокрема начальника відділу з правоохоронних питань Посольства США в Україні Крістофера Сміта, ми маємо сучасний спецпідрозділ, який на високому професійному рівні здатний виконувати надскладні завдання та брати участь в спецопераціях.

У цього новоствореного підрозділу попереду одне із головних завдань - стати командою, довіряти та бути готовим прийти на допомогу один одному, пройти своє бойове злагодження.

Бійці донецького КОРДу майже всі мають бойовий досвід несення служби в "гарячих точках" зони АТО. І в подальшому будуть залучатися до проведення спецоперацій із затримки особливо небезпечних злочинців.

 


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling