Криминал

В Запорожье избили и ограбили бойца АТО (фото)

6 декабря 2016 20:43

На железнодорожном вокзале "Запорожье-2" трое неизвестных избили мужчину и отобрали у него мобильный телефон, удостоверение участника АТО и банковские карты.

Сьогодні о 5-й годині ранку інспектори отримали інформацію, що на залізничному вокзалі «Запоріжжя-2» троє невідомих побили чоловіка та забрали у нього мобільний телефон Lenovo, посвідчення учасника АТО і банківські картки.

Прибувши на місце, патрульні зустрілися із потерпілим та дізналися у нього прикмети зловмисників і можливий напрям їх руху. Схожих за описом чоловіків охоронці порядку помітили на проспекті Соборному в районі зупинки громадського транспорту «Університетська».

Заявник упізнав громадян. Вони виявилися жителями Запоріжжя, котрі раніше притягалися до кримінальної відповідальності. Під час поверхневої перевірки у одного з них виявили вкрадений телефон, банківські картки та посвідчення на ім'я заявника.

На місце викликали слідчо-оперативну групу Олександрівського відділу поліції. Вкрадені речі вилучили в присутності двох свідків.

 


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling