Общество

Порошенко поздравил работников радио, телевидения и связи с профессиональным праздником

16 ноября 2016 10:04

Петр Порошенко поздравил работников радио, телевидения и связи по случаю профессионального праздника. Об этом сообщает пресс-служба Президента Украины.

Шановні друзі!

Щиро вітаю вас із професійним святом — Днем працівників радіо, телебачення та зв’язку.

Свобода слова є наріжним каменем демократії, а будівничими демократичного ладу є ви: журналісти, оператори, режисери та технічні працівники галузі. Я глибоко вдячний за вашу важливу роботу, за те дихання свободи, що відрізняє Україну від інших пострадянських країн.

Свою відданість цим принципам та ідеалам ви доводите своєю професійною діяльністю та активною громадянською позицією і під час гібридної війни, нав’язаної Україні російськими окупантами й терористами.

Але без відновлення мовлення та надійного зв’язку на сході нашої держави та в Автономній Республіці Крим, донесення до суспільства оперативних, об’єктивних та неупереджених відомостей не вибудувати надійних комунікацій із нашими громадянами на цих територіях.

Упевнений, що завдяки вашим, дорогі медійники і зв’язківці, досвіду та патріотизму обов’язково вдасться забезпечити інформаційну безпеку у державі та побудувати сильну і демократичну Україну.

Бажаю вам невтомної енергії, творчих здобутків, міцного здоров’я, щастя, сімейного благополуччя і нових звершень у почесній та надзвичайно відповідальній справі служіння Українському народові.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling