Общество

Гройсман поздравил учителей с профессиональным праздником

2 октября 2016 11:32

Соответствующее поздравление размещено на Правительственном портале:

Шановні працівники освіти!

Вітаю з професійним святом – Днем учителя!

Для українського суспільства – це особливий день, бо він об’єднує дітей і дорослих, вчителів і вихованців. Представники різних поколінь висловлюють вдячність тим, хто їх супроводжував і супроводжує до початку самостійного життя. Будучи дорослими, ми знову, ніби в шкільні роки, приходимо до своїх учителів і наставників, щоб висловити їм пошану за людське тепло, підтримку та життєву науку.

Без перебільшення: професія вчителя – одна з вирішальних і найскладніших водночас. Ви прищеплюєте учням любов до пізнання, вкладаєте в їх серця почуття прекрасного, світлого, відкриваєте складний світ знань, наставляєте наших дітей і сприяєте їх адаптації до умов сьогодення.

Від Вас, шановні освітяни, залежить майбутнє молодших поколінь і нашої країни. В дитячі чисті душі Ви закладаєте ті цінності та світоглядні орієнтири, які в недалекому майбутньому визначатимуть нашу державу, наближатимуть усіх нас до омріяного європейського рівня життя. Саме наступні покоління утверджуватимуть наші здобутки і досягнення.

Сьогодні країна переживає складні часи. В умовах військової агресії та економічної війни Росії ми долаємо спад нашої економіки, крок за кроком запускаємо реформи. Одним із головних пріоритетних напрямів державної політики є розвиток освіти і науки, наближення їх до світових стандартів та соціальний захист педагогічних працівників.

Щира пошана і вдячність Вам за невтомну багатолітню працю, за великий талант, мудрість і високий професіоналізм!

Бажаю Вам міцного здоров’я, творчої наснаги, нових педагогічних звершень, добробуту, злагоди, любові, а головне – вдячних і реалізованих вихованців!

 

З повагою

Прем’єр-міністр України

Володимир  ГРОЙСМАН


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling