Политика

Полторак сделал важное заявление

13 сентября 2016 19:15

Со следующего месяца прием продукции вещевого обеспечения (армии) будет осуществлять Центр развития и сопровождения материального обеспечения ВС Украины и Тыл Вооруженных Сил. Об этом заявил министр обороны Украины Степан Полторак.

"Эффективность работы военных представительств по приему вещевого имущества оказалась неудовлетворительной, следовательно принял решение изменить эту устаревшую систему, является достоянием советских времен, - заявил министр.

Переконаний, Міністерство оборони має діяти швидко та прозоро, а постачальник — якісно та своєчасно. Про правила співпраці між замовником і постачальником говорили сьогодні під час робочої зустрічі з виробниками.

Ми завжди відкриті до діалогу, готові вислухати пропозиції та зауваження постачальників. Але у той же час, вважаю, маємо право вимагати від виробника добросовісно виконувати замовлення. Наразі Центром розвитку та супроводження матеріального забезпечення Збройних Сил України розроблено близько 80% технічних умов на предмети, які закуповує оборонне відомство. Буквально ще два роки тому продукція для Міноборони виготовлялася за технічними описами, які суперечили законодавству й мали корупційні ризики.

Враховуючи попередні обговорення, зроблені помилки в оборонному відомстві відпрацьовано алгоритм вирішення спірних питань та систему співпраці із постачальниками та виробниками на 2017 рік. 

Також з наступного місяця прийом продукції речового забезпечення буде здійснювати Центр розвитку та супроводження матеріального забезпечення ЗС України та Тил Збройних Сил. Ефективність роботи військових представництв з прийому речового майна виявилася незадовільною, отже прийняв рішення змінити цю застарілу систему, що є надбанням радянських часів. Важливо, аби приймали продукцію ті, хто займався її розробкою й та сторона, що буде її використовувати.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling