Новости

В Нацгвардии просят "шараварных патриотов" не врать о службе гвардейцев (фото)

10 августа 2016 12:29

Нещодавно у мережі Інтернет було оприлюднено інформацію щодо незадовільних санітарно-гігієнічних умов, в яких перебуває особовий склад військової частини 3035 Національної гвардії в Слов’янську.

Офіційно повідомляємо, що військова частина 3035 була передислокована на нове місце менше року тому. На той час будівлі були в занедбаному стані, були проблеми із каналізацією, банно-пральним обслуговуванням, військову частину потрібно було відновлювати майже з нуля.

Станом на сьогодні проведено значну роботу зі створення належних побутових умов для проживання військовослужбовців. У військовій частині працює повноцінна стаціонарна лазня, а також польова лазня на випадок перебоїв із водопостачанням. Відбудовані туалети та умивальні кімнати у кожній казармі, відновлені комунікації та покрівлі будівель.

Командування військової частини не зверталося за допомогою з приводу надання можливості безкоштовно відвідувати міські лазні до будь-якої громадської організації.

Шановні представники ЗМІ ! 

Просимо вас використовувати інформацію з офіційних джерел, адже розповсюдження недостовірної інформації формує хибну громадську думку щодо діяльності Національної гвардії.

Оригинал


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling