Политика

У Туки есть 4 четыре версии покушения на Плотницкого

6 августа 2016 15:01

Заместитель министра по вопросам временно оккупированных территорий и внутренне перемещенных лиц Георгий Тука рассматривает 4 версии покушения на жизнь главаря "ЛНР" Игоря Плотницкого.

Об этом он написал на своей странице в Facebook.

Я ще не маю достовірної інформації щодо цього випадку. Тому, можу лише зазначити, що такий фінал я прогнозував три-чотири тижні тому.
Я бачу чотири можливих сценарія.
"Свої".
Відомо, що Плотницький нещівно грабував окуповану частину Луганщини. Звісно, в нього були і конкуренти серед місцевих "революціонерів". Цілком імовірно, що ліквідація -результат внутрішної конкурентної боротьби.
"Сусіди".
"Дарагой сосед" Захарченко відверто конкурував з Плотницьким щодо розподілу сфер впливу і фінансових потоків. Доходило до спроб встановлювати місцеві "митниці" і податки. Можливо, саме люди Захарченка вирішили прибрати "сусіда", аби на його місце просунути свою людину.
"Старший брат".
Аналізуючи схожі події в інших країнах світу, варто зазначити, що, в переважній більшості, одіозні постаті довго не живуть. Виконавши свою справу на початку конфлікту, вони стають непотрібними (іноді - небезпечними) для закулісних режисерів. По-перше, вони надто багато знають. По-друге, вони - надто одіозні, отже, не підходять для переговорних процесів щодо замирення. Така доля спіткала одіозних ватажків на Балканах, в Чечені, в Грузії...
"Наші".
Останній сценарій - результат успішної роботи наших фахівців. Це можуть бути як, контрольовані урядом, спецслужби, так і "народні месники". Адже серед луганчан немало людей, які не хочуть забути про ту кров своїх друзів і родичів, яку пролили терористи.
Переконаний в тому, що такі "польоти в космос" очікують ще багатьох ватажків терористів!


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling