Политика

Под видом сотрудников "Социс" в Чернигове организован подкуп избирателей, - депутат

17 июля 2016 19:11

Об этом рассказал Андрей Лозовой на своей странице Facebook, пишет UAINFO.

"З Чернігова виїхало два автомобіля з грошима, щоб застосувати "карусель" на дільницях. Ми їх зараз ловимо. На низці дільниць, особливо у Ріпкинському районі вже зловили персонажів, які під видом співробітників соціологічної служби "Социс" - насправді працівники штабу провладного кандидата Микитася - із списками людей намагалися проконтролювати підкуп виборців", - заявил парламентарий.

Также радикал обратил внимание на другое вопиющее нарушение закона в день выборов на 206 округе.

"На виборчій дільниці № 741079 масово голосують військові по воєнним квиткам.

Така ж ситуація і на дільниці №740820 - туди було включено 69 виборців. Відповідно, кожна з цих дільниць, напередодні дня голосування, отримала додаткову кількість виборчих бюлетенів. Загалом за добу до виборів до списків включено 387 виборців. Хто ці люди і чому так - невідомо,", - возмущается оппозиционер.

В свою очередь другой депутат от Радикальной партии Дмитрий Линько уже сообщил о том, что на псевдо работников экзит-пола полиция составила протокол.

"Зловили працівників псевдо екзит-полу від "Соціс", які насправді контролюють підкуп голосів за провладного кандидата Микитася. У цих карусельщиків списки виборців дільниці, вони відмічають, хто як голосує. Подібні порушення спостерігаються на більшості дільниць. Викликали поліцію, склали протокол", - рассказал парламентарий.

Напомним, сегодня проходят довыборы в Верховную Раду по 206 избирательному округу. Где оппонентом провластному кандидату является представитель Радикальной партии.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling