Харьков

Владельцы ресторана Кернеса разыграли 20 млн на ремонт улицы с фирмой доверенного лица Косинова

11 июля 2016 10:37

Департамент инфраструктуры Харьковского горсовета по результатам тендера заключил соглашение с ООО «ДСК «Уровень» по реконструкции организации дорожного движения по ул. Академика Павлова стоимостью 20,18 млн грн. Об этом стало известно из «Вестника государственных закупок», пишут "Наші гроші".

Роботи мають бути виконані в 2016-2017 роках і пройдуть по вул. Академіка Павлова на ділянці від вул. Героїв Праці до вул. Уборевича. З документації конкурсних торгів відомо лише, що роботи передбачають зміну геометрії проїжджої частини і облаштування зовнішнього освітлення. Більше детальна інформація в «ВДЗ» відсутня.

Єдиним конкурентом переможців було ТОВ «Індастріал Білдінг Груп».

ТОВ «ДБК «Уровень» заснували депутат Харківської міськради від партії «Відродження» Валерій Пєвнєв та компанія з управління активами «Фінекс-капітал» Ігоря Когута та Лади Крімерман.  Останні також є серед засновників ТОВ «Фірма «Діана», яка володіє Сумським ринком у Харкові. В минулому році серед засновників «Діани» був син мера Харкова Геннадія Кернеса  Даніїл Прівалов.

Крім того, ТОВ «КУА «Фінекс-капітал» є засновниками ТОВ «Фірма «Асканіо». Остання володіє будівлею по вул. Університетська,2 де знаходиться ресторан «Нікас» (був підпалений у 2013 році). Керує цим закладом Вікторія Морозова, яка також є керівником ресторану у резиденції Геннадія Кернеса – готелі «Національ».

Засновниками ТОВ «Індастріал Білдінг Груп» зараз є Владислав Кутовий, Наталія Головко та Тетяна Спіцина. Серед підписантів вказаний Станіслав Кієвець.

Кієвець та Кутовий є помічниками нардепа Анатолія Денисенко. Раніше «Індастріал Білдінг Груп» була записане на дві фірми, які належали Денисенко особисто.

Щодо Тетяни Спіциної, то вона з’явилася у засновниках нещодавно. Вона була довіреною особою  на виборах до Верховної Ради у 2014 році голови ДФІ в Харківській області Станіслава Косінова, а також входила до співзасновників Благодійного фонду «Українська Слобожанщина», який володіє рекреаційними землями на Харківщині. Серед інших засновників фонду – члени родини Косінова.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling