Криминал

Полиция отчиталась о первых результатах зачисток в Торецке

9 июля 2016 18:55

У прифронтовому місті Торецьк Донецькох області тривають контрдиверсійні заходи за участі бійців спецпідрозділів ГУНП в Донецькій області. Як повідомляє "Главное", про це інформує відділ комунікації ГУНП в Донецькій області.

Очільником спецгрупи, начальником управління превентивної діяльності обласного главку Юрієм Горустовичем, було прийнято рішення збільшити кількість патрульних нарядів, аби посилити внутрішню безпеку на території біля лінії розмежування. Відтепер у Торецьку та підпорядкованих селищах працюють 19 патрулів: 8 груп швидкого реагування та 11 піших нарядів.

В результаті спрямованих дій поліцейські зведеного загону спільно з працівниками Торецького ВП затримали місцевого мешканця, причетного до незаконних збройних формувань. У травні-червні 2014 року 44-річний чоловік брав участь в окупації міста. Найманець здійснював перевірки на блокпості, який був розташований на перехресті шляхів до селища Новгородського та м. Артемове. Завданням озброєного обрізом мисливської рушниці бойовика було обшукувати транспорт та виявляти українських патріотів і просто мешканців інших областей.

Крім того, спецгрупою поліції області було ліквідовано два наркопритони, розташовані у багатоквартирних будинках, а також наркотичну плантацію. З подвір’я 48-річного наркоаграрія вилучено 140 кущів конопель та 8 вже висушених рослин, готових до переробки.

Дії поліцейських також спрямовані на протидію мародерству, розкраданню підприємств, які злочинці «ріжуть на метал». В ході перевірок за добу правоохоронці припинили діяльність двох підпільних пунктів прийому металобрухту. Обидва утримували жінки. У місцевих «бізнесвумен» вилучено 460 кг чорного та кольорового металу.

Також нарядом ГШР у Торецьку був зупинений автомобіль «Камаз», який перевозив металобрухт загальною вагою близько 10 тонн без належно оформлених документів.

Оперативно-профілактичні заходи тривають. Сьогодні поліцейські активно працюють у селищах на лінії розмежування, де люди живуть під постійними обстрілами терористів. Тут немає найпотрібнішого, через небезпеку сюди зазвичай не доїжджають представники органів влади, тому ще одне завдання поліцейських - вивчити місцеві проблеми та надати допомогу.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling