Общество

На фрегате "Гетьман Сагайдачный" сегодня праздник

9 июля 2016 15:38

У Одесі сьогодні, 9 липня, відбулися урочисті заходи з нагоди чергової річниці від дня підняття військово-морського прапору на фрегаті Військово-Морських Сил Збройних Сил України «Гетьман Сагайдачний». Як повідомляє "Главное", про це інформує прес-центр Командування Військово-Морських Сил ЗСУ.

Під час урочистого шикування проведено ритуал підйому військово-морського прапору. Затим екіпаж передового бойового корабля національних ВМС, девізом якого є «Готові негайно!», приймав вітання від представників командування ВМС, Західної військово-морської бази, бригади надводних кораблів, ветеранів Збройних Сил і корабля, представників громадськості і духовенства. Практично усі гості у своїх виступах відзначали важливу роль фрегата у забезпеченні безпеки країни з морського напрямку і підготовці флотських кадрів. 

В цей день військовим морякам вручали нагороди і подарунки.

Заходи, які пройшли у дружній, майже сімейній атмосфері, завершилися колективним фотографуванням.

Фото Анатолія Одайника

Довідка. Корабель збудовано у 1993 році на заводі «Залив» у м.Феодосії. Фрегат «Гетьман Сагайдачний» брав участь у численних операціях, багатонаціональних військово-морських навчаннях, далеких походах. Зокрема, в активі корабля виконання завдань антитерористичних і антипіратських операцій «Активні зусилля», «Океанський щит», «Аталанта», міжнародних навчань серій «Кооператив партнер», «Сі Бриз», відвідання з візитами портів Болгарії, Великої Британії, Італії, Держави Ізраїль, Об’єднаних Арабських Еміратів, Сполучених Штатів Америки, Туреччини, Португалії, Франції та інших країн.

Командир корабля – капітан 2 рангу Денис Іванін.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling