Харьков

В День Конституции Райнин рассказал о достижениях Харьковщины

28 июня 2016 10:30

Председатель Харьковской облгосадминимстрации Игорь Райнин поздравил жителей области с Днем Конституции и рассказал о некоторых достижениях Харьковищны, сообщает "Главное" со ссылкой на сайт ХОГА.

Дорогі земляки!

28 червня ми відзначаємо важливу дату в історії нашої держави - 20 років з дня прийняття Конституції України.

Це Основний Закон нашої країни, який визначає права та свободи всіх громадян. 20 років тому, прийнявши Конституцію України, ми підтвердили своє прагнення бути демократичною європейською державою. І сьогодні йдемо цим шляхом.

2 червня Верховна Рада України підтримала ініційовані Президентом Петром Порошенком зміни до Основного Закону, які дозволять дати старт судовій реформі в Україні. Це важливе рішення, яке покликане зробити суди такими, якими вони повинні бути, і такими, якими їх хочуть бачити громадяни України: незалежними та дійсно справедливими. Ця реформа дасть можливість зробити ще один крок на шляху боротьби з корупцією.

Харківська область - серед лідерів у країні в галузі впровадження сучасних технологій, що дозволяють мінімізувати особистий контакт замовників і виконавців адміністративних послуг. Державні організації та комунальні підприємства нашого регіону активно включилися в роботу системи ProZorro, яка ліквідує корупційні ризики у сфері закупівель. Цього року було укладено угоду між обласною державною адміністрацією та Посольством США в Україні, що відкриває можливості для спільної роботи у сфері боротьби з корупцією. Корупціонерів у Харківській області затримують ледь не щодня. Зміни, внесені до Конституції в частині судової реформи, дозволять довести ці кримінальні справи до логічного завершення, яким, безумовно, є вердикт суду.

Переконаний, що спільними зусиллями центральної та місцевої влади, оновлених правоохоронних органів і нової судової системи ми досягнемо того результату, якого вимагає сучасне українське суспільство.

Вітаю всіх із Днем Конституції України! Бажаю миру, добра та взаєморозуміння.

Голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Райнін


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling