Общество

Германия реальными делами помогает украинцам пережить тяжелые времена

13 июня 2016 18:40

Федеральний уряд Німеччини збільшив обсяги підтримки здійснюваної Всесвітньою продовольчою програмою ООН (WFP) гуманітарної програми «Невідкладна допомога цивільним особам, які постраждали у результаті конфлікту в Східній Україні». WFP будуть надані подальші 6 мільйонів євро для продовження її роботи в Східній Україні у цьому та в наступному роках. Вже у 2015 році Німеччина спромоглася підтримати гуманітарні заходи WFP в Україні у розмірі 4,5 млн. євро. Про це повідомляє Посольство Федеративної Республіки Німеччина в Україні.

Метою цього поточного, розпочатого наприкінці 2014 року, гуманітарного проекту, який з огляду на триваючу надзвичайну ситуацію у Східній Україні постійно розширюється, є забезпечення потребуючих допомоги людей, які постраждали внаслідок конфлікту на сході України, основними харчовими продуктами.

Проект робить важливий внесок у забезпечення виживання численних внутрішньо переміщених осіб, а також сімей у громадах, які прийняли біженців, та постраждалих від конфлікту людей по обидва боки лінії розмежування у Донецькій і Луганській областях. Від початку конфлікту в рамках проектів WFP в Східній України уже надано допомогу 650 тисячам осіб.

Подальшу інформацію Ви отримаєте у Київському офісі WFP.

Контактна особа: пані Дебора НҐУЄН ([email protected]).


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling