Харьков

В СБУ поржали над инициативой "пиар асов" Сашки Захарченко

19 апреля 2016 16:57

"СБУ приємно потішила ініціатива піар асів Сашка Захарченка провести онлайн-конференцію з мешканцями Харківщини. Для людини, яка намагається контролювати лише декілька вулиць у Донецьку, потуги вийти на рівень міжрайонної політики – це, дійсно, вчинок", - сообщает ОРДИЛО.нет со ссылкой на Facebook спикера СБУ Елены Гитлянской.

Механізм проведення конференції простий, як совкова лопата. Все розплановано завчасно, від кількості вдячних відгуків від поціновувачів «генія новоросійської політики» до прямих закликів в’їхати на танку до Харкова. І не важливо, що танкові двигуни подільники давно розікрали, а на набої і снаряди слід чекати тижнями, молячись на «російські гумконвої». Для ідеологів московської пропаганди факти не важливі.

Служба безпеки вирішила допомогти Захарченку поспілкуватися з харків’янами. По-перше, чому б не допомогти людині, яка бажає дізнатися гірку правду про себе. І, по-друге, – у нас є професійний інтерес до проросійськи налаштованих громадян України.

Тому ми створили дзеркало сторінки онлайн-конференції і надіслали її усім адміністраторам проросійських та нейтрально налаштованих груп у соціальних мережах. Таким чином, ми максимально охопили прибічників "русского міра", що активно користуються Інтернет-ресурсами.

Скажу чесно. Результати нас вразили.

СБ України отримала близько трьох тисяч запитань і коментарів. Переважна більшість (понад 98 відсотків) дуже нецензурно висловлюється як про ДНР/ЛНР, так і про Олександра Захарченка. І ЦЕ ВИКЛЮЧНО ВІДВІДУВАЧІ ПРОРОСІЙСЬКИХ СТОРІНОК. І ЛИШЕ З ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ!

Напередодні завтрашнього бенефісу фюрера «новоросії» ми пропонуємо йому переглянути, що ж дійсно думають про нього українці. А ще краще – завітати до нас у гості разом з Гіві, Моторолою і всією іншою зграєю. Кайданок вистачить.

До речі, як сказав сьогодні у КПІ Голова #‎СБУ Василь Грицак: «Захарченко, Плотницький та інші ватажки терористів мають замислитись, що їх просто зачистять - на їхніх руках дуже багато крові!».

Оригинал


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling