Новости

Путинские орки ищут себе новых боевиков по донецким тюрьмам

16 апреля 2016 13:22

Встановлено чергові втрати особового складу розвідувальних підрозділів 1 АК (Донецьк) ЗС РФ, що здійснюють диверсійно-розвідувальні акції у районі н.п.Авдіївка. Як інформує "Главное", про це повідомила розвідка Міноборони України.

Так, 14 квітня ц.р. отримали поранення дев’ять військовослужбовців 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка);

15 квітня ц.р. до Центральної міської клінічної лікарні №9 та Міської клінічної лікарні №5 за районів н.п.Ясинувата та Новотроїцьке доставлено дев’ять загиблих та одинадцять поранених військовослужбовців із складу окремого штурмового батальйону (Донецьк), 3 (Горлівка) та 100 (Донецьк) окремих мотострілецьких бригад.

В ніч з 15 на 16 квітня ц.р. до Росії через колишній пункт пропуску “Донецьк” (Росія) вивезено тіла 38 загиблих російських військовослужбовців.

З огляду на значні бойові втрати, масові випадки дезертирства з передових позицій та збільшення кількості бажаючих звільнитись з військової служби, командування 1 АК ЗС РФ намагається доукомплектувати з’єднання та частини особовим складом шляхом дострокової амністії ув’язнених за кримінальні злочини, які відбувають покарання у пенітенціарних закладах Донецької області. З цією метою проводяться агітаційні заходи у пенітенціарних закладах н.п.Горлівка, Торез та Сніжне, де ув’язненим пропонується повна амністія з погашенням судимостей та “підйомні” у розмірі 10 тис. російських рублів. Передбачається відібрати близько 300 осіб для їх подальшої підготовки та направлення до передових підрозділів у район н.п.Мар’їнка.

 


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling