Новости

Аброськин успокоил "псевдоактивистов"

10 апреля 2016 10:51

Ни один полицейский, не прошедший переаттестацию, пока не захотел служить в Донецкой области. Об этом сообщил глава Главного управления Национальной полиции в Донецкой области Вячеслав Аброськин в Facebook.

Побачив заклики деяких «активістів» до акцій протесту щодо ненаправлення в Донецьку та Луганську області правоохоронців, які нібито провалили переатестацію до Національної поліції.

Друзі мої, по-перше, до нас і не має бажаючих їхати. На сьогодні жоден з поліцейських, хто недобрав бали під час атестації не виявив бажання служити на Донеччині. Тому заспокойтесь!

По-друге, я запрошую не міліціонерів-хабарників. Запрошую тих професіоналів, хто не набрав один чи два бали на переатестації. Тих, хто дійсно відданий Україні та не замішаний в будь-яких скандалах. Тих, хто дійсно хоче служити.

Некомплект поліції Донеччини в середньому складає 30%, в прифронтовій Авдіївці – 70%, підрозділи працюють без вихідних.

Так звані "громадські активісти", вашу би енергію та на мирні цілі. Не треба мітингувати, краще успішно долайте випробування та йдіть служити до поліції.

 

Побачив заклики деяких «активістів» до акцій протесту щодо ненаправлення в Донецьку та Луганську області правоохоронців,...

Posted by Vyacheslav Abroskin on Saturday, April 9, 2016

 


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling