Экономика

СМИ: вывозить мусор за львовскими армейцами будет фирма россиянина

26 февраля 2016 20:17

Яворівська квартирно-експлуатаційна частина Міноборони України замовила послуги зі збирання побутових відходів до кінця року за майже ₴462 тис. у ТОВ «Санком-Львів».

Як повідомляють «Наші гроші. Львів», «Санком-Львів» обслуговуватиме військові містечка Старицького гарнізону; кількість сміття, яке мають вивезти, – 6 605 м. куб.

Конкурентами «Санком-Львів» виступали два комунальних підприємства: львівське та луцьке. Пропозиція львівського «Львівспецкомунтранс» була близькою до ціни переможця – 465,43 тис. грн. Натомість луцьке пропонувало свої послуги удвічі дорожче – за майже 941 тис. грн.

Власником ТОВ «Санком-Львів» є фірма «Лугор-Естаблішмент» (Ліхтенштейн), компанія «Диллон Системз ЛТД» (Сейшели) та Сергій Естремський, який у 2010 році балотувався від «Батьківщини» до Львівської міської ради.

Кінцевими бенефіціарами, окрім Естремського, вказано В’ячеслава Димонта (Російська Федерація) та Майкла Пантелеера (Німеччина).

До речі, раніше тендери на вивіз сміття військових також вигравала дана компанія, однак тоді в українському реєстрі компаній не вказували кінцевих бенефіціарів офшорних компаній.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling