Харьков

Аттестовать полицию на Харьковщине будут правозащитники и журналисты

22 февраля 2016 20:46

Про це на своїй сторінці в соцмережі повідомив начальник ГУ Національної поліції України в Харківській області Анатолій Дмитрієв, пише Главное.

З початку минулого тижня на Харківщині розпочався процес переатестації особового складу для проходження подальшої служби в лавах нової правоохоронної структури.

Атестування поліцейських проводиться на підставі статті 57 Закону України «Про Національну поліцію», яке здійснюватимуть спеціальні атестаційні комісії.

Вони складатимуться з представників громадськості, ЗМІ, правозахисних організацій.

Основне завдання атестаційної комісії - забезпечення якісного та прозорого процесу атестації співробітників поліції. Атестаційна комісія оцінює професійні та особистісні якості працівника і приймає фінальне колегіальне рішення про його придатність до служби в поліції.

До повноважень апеляційних атестаційних комісій входить розгляд скарг поліцейських на висновки атестаційних комісій.

Режим роботи комісії передбачає регулярні засідання, а також проведення співбесід з співробітниками, які тимчасово виконують функції керівників підрозділів Національної поліції.

Ми запрошуємо до співпраці громадян, які бажають якісних та позитивних змін в діяльності органів поліції. Чекаємо від вас справедливої та неупередженої оцінки професійного рівня харківських поліцейських, які стануть основою оновленої правоохоронної системи. Приймаємо пропозиції щодо кандидатів від громадських, правозахисних організацій, міжнародних проектів технічної допомоги, народних депутатів та засобів масової інформації. Збудуємо разом якісно новий правоохоронний орган, в якому кожен поліцейський професійно і чесно служитиме українському народу.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling