Политика

Первых контрактников Винницы отправили в учебные центры

12 февраля 2016 17:37

Вінницький обласний військовий комісаріат провів урочисті проводи військовозобов’язаних, які висловили бажання укласти контракт про проходження військової служби, до 184-го навчального центру Сухопутних військ ЗС України у смт Старичі Львівської області.

Переважна більшість кандидатів — чоловіки віком 25-35 років, які свідомо вирішили пов’язати долю з професійною військовою службою. Близько третини із них виконували завдання в районі проведення Антитерористичної операції, повідомляє Главное з посиланням на прес-службу МО.

За словами тимчасово виконуючого обов’язки військового комісара Вінницького обласного військового комісаріату підполковника Михайла Дзигаленка, вінничани, які добровільно вирішили служити за контрактом, проходитимуть вишкіл у шести навчальних частинах, які дислокуються у Старичах, Десні, Житомирі, Полтаві, Миколаєві та Василькові.

— Поповнення здебільшого надійде до бойових частин Сухопутних військ. Перед цим всі кандидати обов’язково пройдуть курс підготовки у навчальних частинах, — повідомив підполковник Михайло Дзигаленко.

Серед півсотні контрактників, які відбули до 184-го навчального центру, було і троє жінок.

— Армія — це мрія мого дитинства! Тому й вирішила спробувати, хоча дуже хвилювалася, що не пройду відбір. Зараз треба захищати Батьківщину, і я готова стати на її оборону, — розповіла майбутній контрактник 18-річна Тетяна Баришева.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling