Криминал

Булатов: Оккупанты к чему-то готовятся. Или имитируют

23 января 2016 21:38

Вчора та сьогодні по тимчасово окупованому місту Луганськ та околицях була бойова тривога. За останній тиждень окупанти декілька разів отримали важку техніку та озброєння. Як повідомляє "Главное", про це у Фейсбуці пише військовий, екс-міністр молоді та спорту Дмитро Булатов

Ворог почав активну фазу радіо-електронної боротьби. Глушать нам ефіри, сканують наш радіоефір та мобільні телефони. Ми до цього підготувались. Зв'язок в нас є, традиційний та альтернативний. В декількох варіантах. Окрім обладнання отриманного від ЗСУ, ми дообладнались власними силами та за допомогою небайдужих.

Також проросійські найманці так званої "ЛНР" проводять активну фазу навчань по трьом напрямкам: штурмові групи, танки та артилерія з цільовим акцентом на максимальну дальність. Підкреслюю - на максимальну дальність. Артилерійські навчання в них проходять по двом типам озброєння: самоходна артилерійська установка 2С-3 калібром 152 мм та реактивна система залпового вогню БМ-21 "Град" калібром 122 мм.

Все вищезазначене відбувається в радіусі десяти-п'ятнадцяти километрів від Луганська. З Фасада, власне, непогано чути.

Представників ОБСЕ террористи-окупанти допускають не скрізь. Навмисно. На це є чимало доказів.

Час від часу бойовики так званої "ЛНР" стріляють по наших позиціях, включно по Фасаду. Це виглядає, як провокації та відволікання уваги.

Що буде і як буде покаже час. З кожним днем земля промерзає все більше, та перетворюється на камінь. В таких випадках осколки розлітаються набагато краще, а важка техніка на перший погляд пройде скрізь.

Тутешня земля налічує в собі багато "сюрпризів". Як проти піхоти, так і проти важкої техніки. Ворог раніше густо замінував околиці. Вони самі не знають де і що вони встановили. Якщо підірвуться, нехай не звинувачують нас. Самі будуть винні. По різних причинах.

Вони до чогось готуються. Або імітують. Хай там як - ми готові до "зустрічи".

Вчора та сьогодні по тимчасово окупованому місту Луганськ та околицях була бойова тривога. За останній тиждень окупанти ...

Опубліковано Дмитрієм Булатовим 23 січня 2016 р.

 


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling