Харьков

За сутки на Харьковщине из снега "откапывали" 42 "скорые помощи"

19 января 2016 20:24

Протягом доби 18 січня в Харківській області з метою надання допомоги людям, котрі опинились у складних ситуаціях внаслідок негоди, підрозділи ДСНС Харківщини здійснили 64 виїзди, з них 35 у Харкові.

Рятувальники вилучили зі снігових заметів 42 автомобілі швидкої медичної допомоги, котрі прямували на виклики до хворих. У 2-х з цих випадків було прийнято рішення про транспортування лікарів швидкої до місця виклику рятувальною технікою. Обидва випадки трапились у Коломацькому районі на автошляху від автодороги «Київ-Харків» до с.м.т. Коломак, де карети швидких застрягли в снігу, повідомляє Главное.

Також на цій автодорозі біля с. Андрусівка Коломацького району рятувальники за допомогою автомобіля підвищеної прохідності допомогли виїхати із снігового замету та подолати затяжний підйом рейсовому автобусу, в якому знаходилось 30 пасажирів. Подібний випадок із буксируванням рейсового автобусу трапився також поблизу с. Селекційне Харківського району. Даний автобус зламався в дорозі. Рятувальники допомогли водієві автобусу дістатися ремонтного закладу.

 


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling