Общество

Спецназ Нацгвардии совершенствует свои практические навыки (фото)

16 января 2016 12:24

Водолазна група спеціального призначення Південного ТрУ провела п’ятиденний польовий вихід. Про це повідомляє Главное з посиланням на прес-службу НГУ.

Теорія без практики не ефективна, адже всі знання приходять з досвідом. Тому, в Південному ОТО Національної гвардії України акцент ставиться на практичні заняття, де бійці закріплюють свої навички та вміння, доводячи їх до автоматизму.

Згідно запровадженої в гвардії модульної системи навчання в програмі бойової підготовки передбачені кількаденні польові виходи. Під час польових занять військовослужбовці на практиці відпрацьовують отриману теорію та збагатшують свій досвід. На цьому тижні п’ятиденний польовий вихід провела водолазна група одеського спецназу Національної гвардії.

Їх заняття почались із стрільбища, де гвардійці виконували в складі мобільних груп спеціальні стрілецькі вправи. Це і стрільба на влучність, і стрільба в переміщенні як поодиноко так і групою з 3-4 військовослужбовців.

Далі кожна група займалась за окремим планом.

Тож водолазна група відпрацьовувала такі питання, як захват захопленого судна, звільнення заручників, захоплених на судні, пошук та знешкодження підводних диверсантів, тренувались у виконанні пірнання з човна на швидкості та веденні підводного бою.

«Незважаючи на морози та непогоду, заняття завжди проводяться згідно плану - розповідає командир групи Володимир, - водолаз повинен вміти виконувати поставленні завдання як в жару, так і коли вода покрита льодом. Ми проходимо підготовку на базах ВМС України, а на польових заняттях удосконалюємо свої вміння».


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling