Харьков

Харьковские гвардейцы довольны качеством отобранных для службы призывников (фото)

16 января 2016 11:21

В військовій частині 3017 підбили підсумки підготовки молодого поповнення, повідомляє Главное.

За короткий термін військовослужбовці отримали базові теоретичні та практичні знання зі стройової, вогневої, тактичної, медичної, військової топографії та фізичної підготовки.

«Крім отриманих знань новобранці показали і належний рівень дисциплінованості, що необхідно для захисника вітчизни. Під час проведення зборів не було допущено жодного порушення військової дисципліни», − зазначив заступник начальника зборів по роботі з особовим складом майор Олексій Фомін.

В своєму виступі начальник навчальних зборів підполковник Михайло Матросов відмітив військовослужбовців, які показали кращі результати при проходженні зборів. За проявлену ініціативу та успіхи в навчанні новобранці були нагородженні грамотами, та подячними листами батькам військовослужбовців.

Нагадаємо, з 2015 року НГУ запровадила системний та жорсткий відбір хлопців, яких “пропонують” військкомати. Окрім гарного здоров'я та фізичного розвитку, відтепер особлива увага приділяється моральному та психологічному стану призовників. До лав НГУ можуть потрапити лише ті хлопці, які бажають служити. Зі своєї сторони НГУ гарантує призовникам, що у виборі подальшої військової спеціальності обов'язково будуть взятті до уваги побажання хлопців, їх рівень освіти та професія, яку призовники отримали до строкової служби. 


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling