Криминал

Подручные Муженко бухали в новогодние праздники с оружием в руках - доказано прокуратурой

5 января 2016 12:50

З метою попередження надзвичайних подій у святкові та вихідні дні, забезпечення стану законності на об’єктах, які дислокуються в зоні діяльності військових прокуратур гарнізонів Центрального регіону України та недопущення вчинення військовослужбовцями військових адміністративних правопорушень прокурорськими працівниками у період з 1 по 3 січня 2016 року здійснено виїзди до військових частин та установ. На місцях виявлено окремі факти вживання військовослужбовцями алкогольних напоїв під час виконання ними службових обов’язків.

Загалом зібрано матеріали, які дають підстави для складання 10 адміністративних протоколів за розпивання алкогольних напоїв та одного протоколу – за порушення правил несення прикордонної служби.

Зокрема, під час виїзду прокурорських працівників військової прокуратури Сумського гарнізону до одного з військових комісаріатів Сумської області встановлено, що офіцер-черговий комісаріату, який ніс службу зі штатною зброєю, перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння. За результатами перевірки офіцера знято з чергування, документально підтверджено наявність вмісту алкоголю у його крові, військовослужбовця поміщено у камеру тимчасового затримання військової служби правопорядку до повного витвереження. За результатами виїзду стосовно зазначеного офіцера складено адміністративний протокол за ознаками адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 172-20 КУпАП.

В цілому, спільна робота військових прокурорів та командування забезпечила на новорічні свята належний рівень дисципліни та правопорядку у військах, розташованих на території діяльності військової прокуратури Центрального регіону України.  

 


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling