Харьков

Харьковчанин передал гвардейцам более 500 книг из семейной библиотеки (фото)

5 января 2016 10:30

Військовій частини 3017 Національної гвардії України всього лише 1 рік. Здавалося б, про яку ще бібліотеку мову вести! Але не можна забувати про культурний та духовний розвиток військовослужбовців. Дивно переконувати когось в користі бібліотеки. Це істина очевидна та абсолютна. Державі потрібні розумні, думаючі, а тому читаючі військовослужбовці.

«Сьогодні бібліотека військової частини 3017 виконує свою функцію. Нам не легко. Знаходити книги нам доводиться скрізь, де тільки надається можливість. На жаль, кошти на придбання літератури виділяються не в першу чергу. Є багато і інших проблем, та не зважаючи на все це ми долаємо всі труднощі і формуємо фонд бібліотеки як художньою так і спеціальною літературою», – розповідає бібліотекар частини Олена Папета, яку цитує Главное.

Втім, нещодавно бібліотека оперативної бригади отримала у подарунок 500 примірників художньої літератури від­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­ харків’янина Андрія.

Андрій чув про ініціативу харківських журналістів «Допоможемо воїнам АТО», тому, отримавши від дідуся-професора в спадщину багату бібліотеку, вирішив подарувати її нацгвардійцям.

Серед подарованих книжок: повісті, романи, поезія, детективи, оповідання, класика та інші. Всі вони не останніх років випуску, та книги мають здатність безсмертя. Вони самі довговічні плоди людської діяльності. Книги – найкращі товариші старості, в той же час вони – кращі керівники юності. Ми дуже вдячні небайдужим харків’янам, які підтримують і допомагають бійцям Національної гвардії. 


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling