Криминал

"Хюндай" снова "замерз". Теперь между Львовом и Киевом

4 января 2016 12:12

Сьогодні о 7:32 поїзд Iнтерсіті+ №744 сполученням Львів – Київ, який обслуговується складом Екр-1 «Тарпан», здійснив вимушену зупинку на станції Рудня-Почаївська. Зупинка поїзда сталася з технічних причин, а саме внаслідок дії низьких температур на систему живлення поїзда. Опалення у вагонах не припинялося.

О 8:02 до Екр-1 «Тарпан» надали допоміжний локомотив, за допомогою якого рух поїзда було відновлено. Також о 8:12 із Києва назустріч було направлено електропоїзд Hyundai HRCS-002, на який буде здійснюватися пересадка пасажирів. Українська залізнична швидкісна компанія просить вибачення у пасажирів за завдані незручності та затримку в дорозі».

Про це повідомили сьогодні, 4 січня, в прес-центрі Укрзалізниці. Натомість тележурналісти передали  в понеділок:

«Потяг «Інтерсіті+», який прямував зі Львова, зламався дорогою на Київ. Про це повідомили журналістам пасажири потяга. За їх словами, потяг зупинився близько 8-ї години ранку. Пасажирів дев’ятого вагону перемістили у восьмий через холоднечу. Також пасажири кажуть, що бачили задимлення.

Станом на 11-ту годину потяг повільно рухався Хмельниччиною. Пасажирам повідомили, що їх пересадять на інший потяг. У довідковій службі Центрального залізничного вокзалу Києва кажуть, що потяг прийде з чотиригодинною затримкою. 

Тобто, замість близько 11-ї години ранку, прибуде близько 15-ї. Окрім того, пасажири потягів «Інтерсіті» інших напрямків скаржаться на холоднечу у вагонах. Кажуть, що їдуть повністю вдягненими та у рукавичках.

Укрзалізниця повідомила, що об 11:05 у Шепетівці пасажирів поїзда Інтерсіті+№744 сполученням Львів – Київ, який обслуговується складом Екр-1 «Тарпан» було пересаджено в допоміжний швидкісний поїзд виробництва «Hyundai», який було направлено на зустріч із Києва.  Прес-служба відомства повідомила, що поламка сталася о пів на восьму ранку через мороз. О 8-й ранку швидкісному потягу надали допоміжний локомотив, який і забезпечив рух поламаного потяга до станції у Шепетівці. 

Швидкісні потяги «Hyundai», які спочатку курсували маршрутами «Інтерсіті», погано себе зарекомендували від початку експлуатації – часто ламались за морозних температур. За деякий час «Hyundai» було знято з експлуатації та передано на перевірку, а їх на маршрутах замінили «Skoda», «Україна-2» та звичайні потяги з купе.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling