Харьков

Харьковские гвардейцы задержали в зоне АТО пьяного водителя

13 декабря 2015 08:37

На блокпосту поблизу населеного пункту Комишуваха затримали водія транспортного засобу в нетверезому стані. Про це з посиланням на сайт НГУ повідомляє Главное.

У вечірній час до блок-посту наближався автомобіль, ігноруючи попереджувальні знаки про обмеження швидкості та дотримання світлового режиму, встановлені на певній відстані від місця несення служби.

Дотримуючись заходів безпеки, чергова зміна примусила водія зупинитися. При спробі перевірити документи у громадянина, що сидів за кермом, останній відмовився їх надавати та почав висловлюватися ненормативною лексикою до гвардійців. Надалі водій почав погрожувати негативними наслідками для бійців, якщо його зараз же не відпустять.

Після декількох невдалих спроб отримати документи для перевірки, військовослужбовці викликали старшого блокпосту молодшого лейтенанта Руслана Тіщенко. При появі офіцера нахаба припинив нецензурно висловлюватися, але документи так і не надав.

Було прийнято рішення викликати наряд поліції, якому по прибуттю був переданий громадянин Т. Поліцейськими було проведено обстеження на вміст алкоголю в крові водія, яке дало позитивний результат. Наслідком стало складання адміністративного протоколу за ст. 130 АК України.

Гвардійці військової частини 3005 солдати Сергій Ружин, Сергій Кремениця та Анатолій Тевтул заохочені правами командира підрозділу.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling