Харьков

Харьковские нацгвардейцы задержали наркодилера

9 декабря 2015 19:00

Під час оперативно-профілактичного відпрацювання в Московському районі міста Харкова військовий наряд військової частини 3005 Національної гвардії України вилучив більш 400 грамів каннабісу, повідомляє Главное.

Близько 20 години по вулиці Героїв Праці військовий наряд у складі  начальника прапорщика Андрія Литвина, патрульних солдат Анатолія Захарчіча і Олега Зверєва виконував обов’язки з охорони громадського порядку. Раптом бійці звернули увагу на підозрілого чоловіка, який підходив під описання в орієнтуванні. При появі військового наряду громадянин швидко змінив напрямок свого руху, що викликало ще більшу підозру у військовослужбовців.

Під час перевірки документів,  громадянин помітно нервував, що спонукало наряд на ретельну перевірку підозрілої особи. В руках у нього знаходилося два побутових полімерних пакети, вміст яких він дуже не хотів показувати правоохоронцям. Начальник військового наряду, проявивши пильність та принциповість, доглянув вміст пакетів, де виявив речовину сіро-зеленого кольору, рослинного походження, схожу за своєю структурою на каннабіс. Підозрюваного було затримано та доставлено до Московського районного управління поліції міста Харкова.

За результатами проведеної експертизи, пакети  вилучені у затриманого, містили наркотичну речовину каннабіс загальною вагою 402 грами. Затриманому громадянину, уродженцю міста Харкова, 1986 року народження, попередньо висунуто обвинувачення за підозрою у скоєнні злочину передбачену ст. 309 Кримінального кодексу України «Незаконне виготовлення, придбання, зберігання, перевезення наркотичних засобів, психотропних речовин без цілі продажу». 


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling