Общество

Морально-психологическое состояние бойцов - объект постоянного контроля в Нацгвардии

9 декабря 2015 18:01

Регулярно командування військової частини 3035 НГУ та, зокрема, стрілецького батальйону (з охорони ВОП) перевіряють виконання бойових завдань підлеглими.

Перевірка несення служби включає в себе і аспект морально-психологічного стану особового складу, повідомляє Главное.

Під час спілкування з бійцями офіцер-психолог батальйону дізнається про реальний моральний стан особового складу, надає рекомендації щодо розвитку вмінь підтримувати психологічну рівновагу при виконанні службових обов’язків, відповідає на різноманітні питання та надає допомогу у вирішенні проблем.

Військовий капелан Олександр Перепелиця окропив свяченою водою всі місця несення служби, поблагословив воїнів на ратну службу, передав кожному бійцю ікону великомученика і цілителя Пантелеймона.

Фельдшер підрозділу поновлює запаси медикаментів, проводить тілесний огляд гвардійців, розглядає скарги щодо стану здоров’я військовослужбовців, якщо такі виникають.

Посильну допомогу для підняття бойового духу гвардійців надають волонтерська організація « Бджілка» (керівник Марина Проценко) та Рух «Я  - волонтер» з міста Конотоп. Радість у воїнів викликали дитячі малюнки та інші витвори мистецтва юних патріотів України. Відчуттям домашнього затишку повіяло від подарованих наборів сухофруктів та в’язаних ніжними жіночими руками теплих шкарпеток.

Звісно, що регулярні перевірки несення служби бійці сприймають як належне, а ось турбота від зовсім незнайомих людей неабияк зігріває серця захисників Батьківщини та значно укріплює бойовий дух гвардійців та віру в перемогу.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling