Харьков

Харьковские гвардейцы проходят курс "молодого бойца" (фото)

9 декабря 2015 17:02

Триває підготовка молодого поповнення у харківській бригаді оперативного призначення НГУ. Більше 100 гвардійців, призваних на строкову службу цієї осені, проходять курс військової підготовки, повідомляє Главное.

Протягом кількох днів триває перевірка на витривалість, зміцнення дружніх та товариських стосунків між юнаками, які тільки-но поповнили илави Нацгвардії. Тест на мужність та витривалість розпочався з теоретичних занять з вогневої, тактичної, інженерної підготовки та інших предметів навчання, та далі найцікавіше – практика на полігоні.

Цікавим став той факт, що проходити службу твердо вирішили і 9 дівчат, котрі називають майже одну і ту ж причину їхнього приходу, а саме – чоловіки. Остріжна Тетяна, Бондар Антоніна та Чековська Марина мають пряме відношення до військової служби, бо їх чоловіки вже служать у гвардійських військових частинах.

Вже не вперше дівчата, знаючи всі тонкості та складності служби, вирішують таким чином підтримати своїх чоловіків, бути поряд та вкотре нагадувати заради чого вони тут.

Стало доброю традицією, що сім'ї повністю присвячують своє життя військовій справі. В теперішньому часі, як чоловіки так і жінки сумлінно, і що головне, практично не відстаючи від сильної половини, несуть службу. Вивченням теорії чи здачею нормативів жіноче серце не злякаєш, коли в ньому живе страх за безпеку голови сім'ї та їх дітей.

«Майбутнє нашої країни в наших руках. Кожен може вкласти цеглину в відбудову нової, кращої Держави, котра потім віддасть належне нашим дітям. Віддати все своє життя служінню Батьківщині – це справа честі всієї нашої сім'ї» – з трепетливим хвилюванням ділиться особистим дружина офіцера нацгвардії Бондар Антоніна.

Після проходження курсу молодого бійця, солдати будуть розподілені по підрозділах та за спеціальностями. А поки бійці опануватимуть ази військової науки, саме тут вони будуть загартовуватись не тільки фізично, а й духовно, виховуватимуть у собі мужність, витривалість та терпеливість.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling