Общество

Закарпатские патрульные наказали сами себя. Активисты в шоке (видео)

6 декабря 2015 16:25

Необычный в нашем понимании случай произошел на Закарпатье. Ужгородские патрульные полицейские сами себе выписали штраф за нарушение правил дорожного движения. Как сообщает "Главное", об этом информирует Закарпатье онлайн.

Активисты заметили, как автомобиль патрульной полиции ехал с выключенными фарами. На авто работали только проблесковые маячки.

Поэтому активисты сделали замечание полицейским. Коллега полицейского-патрульного составил на него админпротокол за нарушение ПДД и выписал штраф на сумму 425 гривен.

"Рухаючись у вечірній час по м. Ужгород ми помітили автомобіль Патрульної поліції д.н.з. 0285 який рухався по вул. Минайська без увімкнення ближнього світла фар. Наше зауваження щодо порушення ПДР водій Тойоти радовий поліції Куртанич Олександр Іванович сприйняв абсолютно адекватно, він був повністю згідний понести покарання згідно чинного законодавства. Його колега склав на нього адмінматеріал за порушення ПДР України з накладенням покарання у вигляді грошового стягнення на суму 425 грн. Ми були приємно здивовані тим, що водій не намагався уникнути покарання користуючись службовим становищем, не почав «ліпити отмазки» про службову необхідність, проблискові маячки та нші причини. Він поступив як справжній чоловік, який відповідає за свої вчинки. З такими поліцейськими в Ужорода та Мукачева є шанс стати дійсно європейськими містами, де громадяни можуть бути спокійні за свою безпеку коли їх охороняють такі як Куртанич Олександр. Як кажуть – « Респект і уважуха».)))", - говорится в описании к видео.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling