Общество

Степан Полторак поздравил армейцев с праздником (видео)

6 декабря 2015 06:58

Міністр оборони України, генерал армії Степан Полторак привітав армійців з Жнем Збройних Сил України.

 

Напередодні Дня Збройних Сил України Міністр оборони генерал армії України Степан Полторак вручив військовослужбовцям ордери на очікуване житло.

Під час церемонії вручення генерал армії України Степан Полторак передав військовослужбовцям ордери на нові квартири та привітав родини із довгоочікуваним новосіллям.

— Зараз ви отримали ключі від власних осель. І всі сприймають цю подію, як довгоочікуване заохочення. Але так не повинно бути, і ми будемо це змінювати. Людина, яка одягнула військову форму, не повинна чекати 20 років на власну оселю, яка їй вкрай необхідна вже сьогодні. Зараз у нас є значні напрацювання щодо концептуальних змін самої процедури забезпечення житлом військовослужбовців. І наступного року ми будемо намагатися зробити все необхідне, щоб якнайбільше сімей отримали квартири, — зазначив генерал армії України Степан Полторак.

Під час спілкування зі ЗМІ генерал армії України Степан Полторак також наголосив, що в цьому році Міністерством оборони України буде передано сім’ям військовослужбовців понад 1300 квартир, і такий показник за останні 10 років фіксується вперше. Адже якщо колишні високі показники досягалися завдяки масовому переобладнанню під квартири для сімей військових казарм та гуртожитків, то на даний час йдеться про закупівлю та будівництво нового житла. Сьогодні лише тільки в Київському гарнізоні 110 сімей отримали ордери на власні оселі.

Міністр оборони України привітав родини військовослужбовців з наступаючим святом та наголосив, що житлова проблема у Міноборони буде вирішена повністю того дня, коли молодий військовослужбовець буде отримувати житло, не вичікуючи довгі роки у черзі, а тоді, коли це житло буде йому потрібно. А також запевнив, що він, як Міністр оборони, докладатиме до цього усіх зусиль.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling