Харьков

В Харькове нацгвардейцы налаживают тесное сотрудничество со школами

10 ноября 2015 14:02

У загальноосвітній школі №111 міста Харкова пройшла зустріч офіцерів та курсантів Академії з учнями старших класів та їх батьками. Захід був організований начальником групи психологічного забезпечення майором Русланом Пайовським.

Мета зустрічі передбачала інформування присутніх щодо завдань, які стоять перед Національною гвардією України по підтриманню миру, законності та спокою в державі, захисту суверенітету та територіальної цілісності України. Також майор Руслан Пайовський зауважив на тому, який внесок робить гвардія задля збереження незалежності нашої країни.

В рамках цього він розповів школярам про Академією, яка є  головною кузнею офіцерських кадрів для Нацгвардії та запропонував переглянути відеофільм про неї.

Під час перегляду школярі ознайомилися з історією та традиціями  навчального закладу, напрямами та спеціальностями, за якими здійснюється підготовка фахівців, умовами прийому до нашого Вишу разом з перспективами та можливостями, які надає навчання в Академії.

«Головний сенс даного заходу - в живій та цікавій формі надавати молоді пізнавальну інформацію про Національну гвардію України та наш вищий навчальний заклад. Спонукати зацікавленість до військової справи та до своїх святих обов’язків перед державою, виховуючи таким чином освічену людину, лідера, й, можливо, майбутнього військовослужбовця Національної гвардії України», – зазначив майор Руслан Пайовський.

Учням школи сподобалася вся представлена інформація. Деякі дівчата та хлопці задумалися про вступ до Національної академії та й про своє майбутнє курсантське життя. 


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling