Общество

Хмельницкий встретил отпущенного из плена "киборга"

2 ноября 2015 15:39

Хмельницький зустрів теплими обіймами та щирими посмішками свого Героя мобілізованого 33-річного Олександа Михайлюка, повідомляє Главное з посиланням на 33 канал.

"Кіборг" Олександр потрапив у полон проросійських бойовиків більше 9-ти місяців тому  21 січня 2015 року під час останнього бою за Донецький аеропорт. І ось тепер, після цього пекла, він живим та здоровим повернувся на мирну Хмельниччину.

Про те, що боєць потрапив у полон, повідомили у  соціальних мереж та на телебаченні. Мати полоненого, дізнавшися про захоплення сина, неодноразово зверталася до Президента України з проханням допомогти у визволенні "кіборга",  їздила на Донеччину. Проте, звільнення заручників залежало від переговорного процесу, який більше 10 разів зривали сепаратисти.

Але він таки виявився результативним для української сторони. "29 жовтня відбувся обмін полоненими між терористами "ДНР/ЛНР" і Києвом на мосту біля міста Щастя. З полону визволили 9 українців. Серед звільнених бійців і наш "кіборг". Після зустрічі з Президентом України, Олександр вирушив додому",   повідомляє прес-служба Хмельницької ОДА.

У Хмельницькому Олександра зустріли у центрі міста. Його дружина, діти,  родина та друзі разом з короваєм, квітами й оркестром вітали свого Героя. Щоб особисто побачити повернення військового додому, приїхали також волонтери, районне керівництво та побратими. Подарували Олександру Михайлюку ще й підписаний "Кобзар".

Після цієї теплої зустрічі "кіборг" вирушив до рідного села Нижнє.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling