Харьков

Волонтеры поздравили харьковских нацгвардейцев с праздником (фото)

15 октября 2015 12:44

В переддень свята у військовій частині відбулись урочистості. Гвардійців привітав заступник начальника управління по роботі з особовим складом полковник Василь Пилипенко, подякувавши за відвагу і мужність, та нагородивши військовослужбовців грамотами.

Після оголошення заохочень почався концерт за участю асоціації багатодітних сімей «АММА», під час якого діти змогли подарували частинку свого тепла через музикальні привітання. Особовому складу частини були вручені коробки з найрізноманітнішими подарунками, зробленими харківськими школярами, що своєю енергетикою підтримуватимуть бійців та додаватимуть наснаги в зоні АТО. Невеличкі вишиванки, малюнки, плетіння зі стрічок дуже сподобались бійцям і вони пообіцяли найближчим часом передати їх товаришам. Командування частини в свою чергу віддячила своїм добродійникам грамотами.

Присутність волонтерів на святі, які впродовж довгого часу допомагають військовослужбовцям частини та своїми зусиллями сприяють виконанню службово-бойових завдань в зоні проведення АТО, вкотре неабияк підтримало бойовий дух бійців. Волонтери уособлюють в собі яскраво виражених патріотів держави та вірять не лише в кожного з бійців, а й в Збройні Сили України в цілому.

Кращі бійці в якості заохочення були запрошені на святковий концерт в академічний театр опери та балету, де вони змогли насолодитись виступами знаменитих музичних та танцювальних колективів.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling