Харьков

Стало известно, кто возглавил списки "Самопомощи" в Харьковский городской и областной советы

23 сентября 2015 18:49

Сьогодні, 23 вересня, у Харкові відбулися збори Харківської обласної та Харківської міської організації політичної партії «Об’єднання «Самопоміч». Метою зустрічі стало висунення представників «Самопомочі» у кандидати по багатомандатному виборчому округу до Харківської обласної ради та Харківської міської ради, а також висунення кандидата від «Самопомочі» на посаду Харківського міського голови, повідомили порталу "Главное" у пресс-службі "Самопомочі".

Під час зборів до Харківської обласної ради було висунуто 47 кандидатів. Першим номером у списку стала відомий волонтер, лікар за фахом Вікторія Мілютіна. До Харківської міської ради було висунуто 70 кандидатів. Першим номером у списку став Тарас Сітенко, лікар та бізнесмен, який є керівником Харківського обласного представництва «Об’єднання «Самопоміч»

Після громадського обговорення та внутрішньопартійної дискусії політична партія «Об’єднання «Самопоміч» висунула Тараса Сітенко на посаду Харківського міського голови.  Члени партії одноголосно підтримали кандидатуру Тараса Сітенко на посаду мера Харкова. 

«У політиці мене не влаштовує відсутність моральності та ефективності. Відсутність моральності - це цинізм по відношенню до людей і країні. Неефективність - це непрофесіоналізм і корупція…Я готовий привнести в політику і владу моральність як медик і ефективність як бізнесмен», - заявив Тарас Сітенко під час заходу.

На обласних зборах був присутній представник Харківської обласної територіальної виборчої комісії. В той же час на міському заході представники Харківської міської ТВК були відсутні.

Голова Харківської обласної організації політичної партії «Об’єднання «Самопоміч», народний депутат України Роман Семенуха повідомив, що процедура висунення кандидатів була проведена без порушень і відповідає чинному законодавству України. Найближчими днями списки з кандидатами у депутати Харківської обласної та міської рад будуть подані на реєстрацію.

Довідка:

Сітенко Тарас Олександрович, народився 21 червня 1973 року у місті Харкові.
Навчальний заклад, спеціальність:
1990 -1996 рр. – Харківський медичний університет, спеціальність "Ортопедія та травматологія". 1996-1999 рр. - Магістратура Харківського державного медичного університету.
Місце праці:
1999 р. ХНДІОіТ ім. Сітенка - молодший науковий співробітник відділення ортопедичної артрології та ендопротезування. 2001р. - Інститут патології хребта та суглобів ім. Сітенка АМН України . Молодший науковий співробітник відділу онкології. 2004 р. Інститут патології хребта та суглобів ім. Сітенка АМН України. Лікар ортопед-травматолог консультативно-діагностичного відділення.
Громадська активність:
Засновник та учасник громадської організації "Товариство учасників руху" з 2007 р., Голова Харківського громадського об'єднання "Самопоміч".
Біографія:
Одружений. Жінка: Сітенко Тетяна Сергіївна; Донька: Єлізавета 2009 р.н.; Син: Назарій 2011р.н. В 1990 р. закінчив школу з відзнакою. В тому ж році вступив до Харківського медичного університету, який закінчив у 1996 р. з червоним дипломом за спеціальністю “Ортопедія та травматологія”. 1996-1999 рр.- Навчання на магістратурі Харківського державного медичного університету; 1999 р. ХНДІОІТ ім. Сітенка. Молодший науковий співробітник відділення ортопедичної артрології та ендопротезування. 2001 р. Інститут патології хребта та суглобів ім. Сітенка АМН України. Молодший співробітник відділу онкології. 2004 р. Інститут патології хребта та суглобів ім. Сітенка АМН України. Лікар ортопед-травматолог консультативно-діагностичного відділення. За фахом лікар, але ще з 16-ти років успішно займається бізнесом. Починаючи з дрібної торгівлі цукром зараз його бізнес має такі різнобічні напрямки як будівництво та організація зон відпочинку, сільське господарство та переробка сільськогосподарської продукції, торгівля якісними продуктами харчування та побутової хімії. При усій своїй трудовій завантаженості встигає приділяти час сім’ї та батькам і, звичайно ж, хобі, а саме гірському та водному туризму.
 


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling