Харьков

Председатель Харьковской ОГА утверждает, что в области цены на продукты ниже, чем по Украине

15 сентября 2015 12:53

Незважаючи на близькість до зони АТО і Росії, а також велику кількість переселенців з Донбасу, на Харківщині немає ажіотажу в магазинах, а ціни на продукти в регіоні нижчі, ніж в цілому по країні – зазначив очільник області, голова Харківської територіальної організації партії «Солідарність» – Блок Петра Порошенка» Ігор Райнін.

«Цього року аграріям Харківщини вдалося зібрати рекордний урожай. 4,5 млн. тонн. зернових – абсолютний рекорд за весь час існування Харківської області. Так що ми не тільки боремося за мир, але і боремося за економічний розвиток регіону», – запевнив Ігор Райнін.

За словами Ігоря Райнін, розмови недоброзичливців про те, що вартість хліба у нас вища, ніж в інших регіонах – звичайний піар. Завищених цін немає і по іншим групам товарів.

«До того ж, останнім часом на заправках Харківської області подешевшав бензин. Ціна літра палива впала в середньому на 50 копійок. Причому падіння ціни торкнулося як бензину, так і дизельного палива. В цілому, за три останні місяці дизпаливо подешевшало на оптовому ринку на 2 грн.», – наголосив Ігор Райнін.

kharkiv.solydarnist.org


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling