Харьков

В академии Нацгвардии начали переподготовку офицеров по работе с личным составом (фото)

14 сентября 2015 19:10

В Національній академії розпочалися курси підвищення кваліфікації з питань організації морально-психологічного забезпечення частин Національної гвардії України.

Захід має на меті удосконалити навички заступників командирів підрозділів, офіцерів відділень та груп по роботі з особовим складом.

Стройовий огляд, який провів заступник начальника Національної академії полковник Сергій Мартиненко, відкрив підготовку.

«Вітаю вас всіх у стінах нашого навчального закладу. Я дуже сподіваюсь, що за цей, хоч і досить короткий проміжок часу, ви наберетеся необхідних теоретичних знань, які знадобляться вам у подальшій службі», - зазначив полковник Микола Товма.

Офіцери пройшли вхідний контроль професійної підготовленості, що включав в себе запитання за фахом та відвідали музей Академії, де ознайомились з її історією.

Загалом курси триватимуть два тижні та включатимуть в себе такі основні дисципліни як: правознавство, морально-психологічне забезпечення службово-бойової діяльності, психологічна підготовка, тактична медицина та інші. Наприкінці курсів офіцерів чекає комплексний  залік  з  оцінкою  з  організації  та здійснення роботи з особовим складом Національної гвардії України.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling