Криминал

В Черкассах нацгвардейцы задержали убийцу

14 сентября 2015 18:24

Трагедією обернулось спільне вживання спиртних напоїв суботнього вечора компанією черкащан. Відсвяткувати закінчення трудового тижня два чоловіки вирішили у помешканні спільної знайомої, громадянки Р. Під час розпиття оковитої сталась сварка, що переросла в бійку між чоловіками. Жінка кинулась за допомогою до міліції.

Отримавши повідомлення про злочин, на місце події виїхав гвардійській  автопатруль. За вказаною адресою вони виявили громадянина В., з чисельними ножовими пораненнями. Викликавши карету швидкої допомоги та слідчих, військові приступили до пошуку підозрюваного.

Неподалік від місця події, військовослужбовці помітили підозрілого чоловіка з плямами крові на одязі. При затриманні підозрюваний чинив спротив, та намагався втекти, тому нацгвардійці були змушені застосувати спецзасоби та заходи фізичного впливу.

При поверховому огляді у затриманого вилучили закривавлений  кухонний ніж, і на нього, як на нападника вказала громадянка Р. – третій учасник вечірки.

Постраждалого  доправили в реанімацію місцевої лікарні, де від отриманих ушкоджень він помер.

Нападника З., який  раніше судимого за хуліганство, затримано за підозрою у вчиненні кримінального злочину передбаченого частиною 1 статті 15 (Замах на злочин) та статтею 115 ККУ (Умисне вбивство).


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling