Политика

В Хмельницкой области простились с погибшим бойцом АТО (фото)

14 августа 2015 12:18

Цього тижня у Полонському районі прощались із бійцем АТО 49-річним Сергієм Дудкою. Чоловік 6 серпня підірвався на фугасі, виконуючи бойове завдання. Ховали бійця у містечку Понінка, де живе його матір.

Як повідомили у райдержадміністрації, Сергій Дудка народився у селі Буртин Полонського району. Більшість свого життя він прожив на Львівщині, але три роки тому повернувся на рідну землю до Понінки, де допомагав та піклувався про матір. Сергій був хорошим сином, сім’янином та батьком. Чоловік пішов на фронт добровольцем З1 березня 2015 року, служив у 25-й аеромобільній бригаді.

“Сергій проявляв мужність та сміливість на полі бою чим заслужив повагу та віру побратимів. Проте страшного 6 серпня машина, в якій перебував військовий, підірвалася на фугасі. Прощалися з героєм 11 серпня. У нього залишилися дружина і донька", - пише прес-служба Полонської РДА.

Панахиду за загиблим відправили у місцевій церкві, провести Сергія в останню дорогу прийшли представники влади, побратими та небайдужі земляки.

Нагадаємо, 6 серпня у Полонному попрощалися із 38-річним Василем Остапчуком, який також загинув у зоні антитерористичної операції.

Прощатися з героєм прийшли небайдужі земляки і побратими.

Панахиду за загиблим відправили у місцевій церкві.

Прощались із Сергієм на головній площі Понінки.

Чоловік пішов на фронт добровольцем.

ye.ua


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling