Политика

Добкин решил еще поработать над документами харьковского "оппоблока"

22 июля 2015 20:43

Михаил Добкин просит оставить представленные документы об изменении названия Региональной организации политической партии «Закон и порядок» без рассмотрения в связи с необходимостью доработки. Об этом "Главному" сообщили в Главном управлении юстиции в Харьковской области.

"21.07.2015 року до Головного територіального управління юстиції у Харківській області були подані відразу два пакети від М.М. Добкіна щодо зміни назви Регіональної організації Політичної партії «Закон і Порядок» на назву Регіональної організації Політичної партії «Опозиційний блок» з метою державної реєстрації Регіональної організації Політичної партії «Опозиційний блок» в Харківській області.

Головним територіальним управлінням юстиції у Харківській області поданим документам були присвоєні відповідні реєстраційні номери, а самі документи були передані на опрацювання у відповідний структурний підрозділ.

22.07.2015 року до Головного територіального управління юстиції у Харківській області був поданий лист М.М. Добкіна, в якому він просить залишити надані раніше документи без розгляду та повернути їх у зв’язку з необхідністю їх зміни та доповнення.

Цей факт свідчить про визнання керівництвом Регіональної організації Політичної партії «Закон і порядок» в Харківській області недоліків у належній підготовці документів, поданих на державну реєстрацію", - отметили в ведомстве.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling