Харьков

Харьковский кадетский корпус проведет День открытых дверей

23 апреля 2015 12:04

25 квітня, в 11.00, в Державній гімназії-інтернаті з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус» 25 квітня 2015 року відбудеться День відкритих дверей.

Кадетський корпус є єдиним навчальним закладом в Україні, де учні, починаючи з 5 класу, будуть поєднувати здобуття базової та повної загальної середньої освіти з посиленою військово-фізичною підготовкою.

В цьому році Кадетський корпус прийматиме для навчання юнаків – громадян України, які у поточному році закінчили 6, 7, 8, 9 класи загальноосвітнього навчального закладу, придатні за станом здоров’я навчатися, а після закінчення бажають продовжити навчання у вищих військових навчальних закладах Збройних Сил України або інших силових структурах.

Прийом до гімназії здійснюється за результатами оцінювання загальноосвітнього рівня та визначення придатності навчатися в гімназії.

Оцінювання загальноосвітнього рівня кандидатів здійснюється у процесі складання вступних випробувань з:

математики (алгебра та геометрія) – письмово;

української мови – диктант.

Визначення придатності навчатися в гімназії здійснюється шляхом проведення медичного огляду (перевірка документів, що засвідчують стан здоров’я дитини) кандидатів, професійно-психологічного обстеження та оцінки рівня фізичної підготовки.

Житлові та навчальні приміщення Кадетського корпусу розташовані на вулиці Полтавський Шлях в будівлях колишнього славетного Гвардійського танкового училища.

Сьогодні у Кадетському корпусі навчаються та проживають учні 9, 10 та 11 класів. Загальна кількість учнів – близько 300 юнаків. Наступного навчального року заплановано збільшення чисельності вихованців. З літа 2015 року у навчальному закладі планується навчати учнів з 7 по 11 класів орієнтовна чисельність – до 500 юнаків. А у наступних роках – з 5 по 11 клас.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling