Криминал

В Мариуполе расстреляли милиционеров. Один погиб

24 февраля 2015 14:20

Об этом "Главному" сообщили в прокуратуре Мариуполя.

"За фактом вбивства міліціонера у Орджонікідзевському районі міста Маріуполя та поранення ще двох працівників міліції розпочато кримінальні провадження за ч.2 ст. 115 (умисне вбивство) та ст. 348 (посягання на життя працівника правоохоронного органу) Кримінального Кодексу України.

В ході проведення першочергових слідчих дій встановлено, що 23 лютого троє працівників міліції здійснювали чергування в Орджонікідзевському районі міста Маріуполя. Приблизно о 18.30 вони зупинили автомобіль «ДЕО СЕНС», під час перевірки документів по працівникам міліції було відкрито вогонь на ураження внаслідок чого було смертельно поранено одного з правоохоронців.

Ще двоє отримали поранення. Одного з нападників також було вбито. Ним виявився  42-річний місцевий мешканець. Іншому злочинцю вдалося втекти.

Наразі його особа встановлена та проводяться заходи щодо його затримання. Під час огляду у салоні автомобіля правоохоронці виявили велику кількість зброї та вибухових пристроїв. 

Для розслідування вбивства міліціонера призначено групу процесуальних керівників.

Органами міліції вживаються оперативні заходи для встановлення обставин події. Складено план першочергових слідчих дій та відпрацьовуються основні версії. Досудове розслідування проводить Орджонікідзевський РВ ММУ ГУМВС України в Донецькій області, процесуальне керівництво здійснює прокуратура Орджонікідзевського району", - сообщили в прокуратуре.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling