Харьков

Медиаэксперты отметили проект харьковских студентов "Харьков мобилизационный"

14 декабря 2014 11:17

ІІІ Школа громадської активності Media Stream, створена за ініціативи магістерської програми з медіакомунікацій Українського католицького університету спільно з Deutsche Welle Akademie, зібрала 13 молодих медійних активістів у Львові. Цього року свої проекти представляла молодь зі Львова, Луцька, Полтави, Острога, Черкас, Миколаєва та Харкова. Метою школи є підвищення якості громадської журналістики. Протягом чотирьох днів учасники інтенсивно працювали з тренерами та ментором, а в останній день відбулася жвава дискусія щодо журналістської етики та проблемою поєднання журналістом його роботи з вираженням своєї громадської позиції.

Проекти учасників автоматично були долучені до конкурсу, відтак кожен отримав подарунок від організаторів.

Проект студентів Харківської державної академії культури «Харків Мобілізаційний» був відзначений організаторами як один з кращих представлених проектів цього року.

Керівник проекту Вікторія Романюк: «Ми проводимо вже третю школу і в нас було багато з Харкова, тому я розумію, що має бути такий досить виважений і об’єктивний відбір. І я була досить обережна в якихось висновках. Але коли я побачила ваш проект він дійсно мене вразив і я тішилась з того, що маю якесь відношення власне до вас. Це моє рідне місто, я дуже довго там жила, навчалась в академії, де навчались ви, і я подумала, що це власне ознака певної якості. Тому я дуже вдячна вам, що ви власне зробили такий проект, приїхали до нас і продемонстрували той рівень, який ви продемонстрували.»

Журналіст та медіаексперт Отар Довженко: «Це був єдиний проект після якого люди плакали, і я думаю, що цього достатньо. Якщо ви змусили людей плакати, це означає, що ви заслужили. Я не вважаю це емоційною маніпуляцією. Ви розказали те, що ви робили і це дуже глибо вразило і зворушило всіх людей, які там були. Цього достатньо. Ви молодці.»

Проект «Харків Мобілізаційний» був створений наприкінці серпня 2014 року і має на меті співпрацю з журналістами, волонтерами та військкоматом заради інформування харків’ян стосовно військової ситуації в місті та області, консультування щодо прав та обов’язків громадян та представників військкоматів під час мобілізації, надання експертних порад і розповіді про харків’ян в зоні АТО.


 


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling