Общество

МВД формирует штурмовую роту "Тень"

14 ноября 2014 09:17

В МВД приступили к формированию штурмовой роты "Тень", бойцы которой будут привлекаться к заданиям только в экстренных ситуациях, сообщается на сайте ведомства.

У спецбатальйоні "Київ-1" з'явилася "Тінь". Таку назву носитиме штурмова рота у складі спецпідрозділу. До неї увійдуть кращі з кращих бійців. Про це під час відкриття тренувальної бази повідомив координатор батальйону «Київ-1» Євген Дейдей.

Тренувальну базу бійці облаштували самі. Зі складу батальйону відберуть 30 найкращих бійців, які увійдуть до спецроти «Тінь». Вона буде штурмовою і залучатиметься лише в екстрених ситуаціях і випадках.

– У цю роту набираються хлопці, які були в АТО – професіонали з професіоналів. Новобранців буде дуже мало, тільки ті, хто себе найкраще проявить, – зазначив координатор підрозділу.

За словами 20-річного новобранця «Києва-1 Івана Грабарова, прийти у підрозділ його спонукала ситуація в країні, коли хтось має захищати Батьківщину.

– Я сюди приїхав, отримаю певну підготовку, щоб не розгубитися, раптом що,  і бути готовим до всього, – каже хлопець.

Командир батальйону «Київ-1» Віталій Сатаренко зазначає, що перший курс підготовки триває 10 днів. Наступний етап навчання розпочнеться за місяць-півтора.

– Після того, як більшість бійців батальйону пройдуть плановий курс навчання, ми почнемо поглиблено вивчати ті чи інші завдання, – сказав комбат «Києва-1».


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling