Криминал

В Мариуполе пастору-педофилу дали 10 лет

11 ноября 2014 15:16

Прокуратура требует максимального наказания для пастора, который развращал и насиловал несовершеннолетних девушек. Об этом сообщили в пресс-службе прокуратуры Донецкой области.

"Вироком Приморського районного суду міста Маріуполя 63-річного пастора не канонічної православної церкви визнано винним у зґвалтуванні неповнолітніх дівчат та засуджено до 10 років та 3 місяців позбавлення волі.

Фігуранту пред’явлені звинувачення за ст.152 КК України (зґвалтування малолітньої та неповнолітньої особи) та ст.153 КК (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом, вчинені щодо малолітньої та неповнолітньої особи).

Державне обвинувачення наполягатиме на максимальному покаранні для пастора, який розбещував малолітніх дітей та оскаржуватиме вирок в суді вищої інстанції.

Обставини справи:

Слідством встановлено, що з 1996 по 2012 роки громадянин І. був єпископом не канонічної православної церкви у місті Маріуполі. Починаючи з 1999 по 2012 роки він розбещував та насильно вступав у статевий зв'язок природним і збоченим способом з малолітніми та неповнолітніми дівчатами, які відвідували церкву. За це він обіцяв дітям відпущення гріхів.

Всього за даними слідства пастор зґвалтував та розбестив 13 дівчат", - говорится в сообщении прокуратуры.

Ранее СМИ сообщали, что Николай Иващенко, именующий себя епископом, является инвалидом 1-й группы. Он не имеет ноги, передвигается в инвалидном кресле, инсулинозависим, имеет кардиостимулятор. Его единомышленники по вере не допускают, что пастор совершал развратные действия.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling