Политика

Харьковская «Батькивщина»: Украинский народ един, как никогда

24 августа 2014 07:55

Украина получила Независимость как-то очень просто, как бы между прочим, и относились граждане к ней соответственно, но сейчас украинский народ един, как никогда.
Об этом говорится в обращении Харьковской «Батькивщины» по случаю Дня Независимости, опубликованном на официальном сайте облпарторганизации.

Дорогі співвітчизники!

Цьогорічний День Незалежності особливий. І не тільки тому, що він буде відзначатися в умовах війни, а, насамперед, тому, що вперше за всі 23 роки ми починаємо розуміти значення цього слова.

У попередні роки День Незалежності у дуже багатьох громадян асоціювалося лише з додатковим вихідним в кінці літа. Зараз же це свято отримало зовсім інше смислове наповнення.

Минулий рік дуже ряснів подіями. Було неймовірно багато людей, вчинків з великої літери, хоча було й таке, від чого серце розривалося на мільйон маленьких шматочків.

Напевно, за всі попередні 22 роки разом узяті не було стільки моментів, коли лише від усвідомлення того, що ти належиш до такої надзвичайної нації, виступали сльози на очах. Хоча стільки горя і болю теж не було ...

Ми отримали Незалежність якось дуже просто, ніби між іншим, і ставилися до неї так само, нікому в голову не приходило, що можна ось так несподівано отримати ножа у спину від тих, хто називав себе "братською країною" ... Ми ніколи не були так єдині, як зараз.

Спочатку Революція Гідності, тепер війна показали, що немає між Східною та Західною Україною непримиренних розбіжностей, з'ясувалося, що у нас набагато більше спільного, ніж моментів, що роз'єднують. Ми сильні і здатні протистояти будь-яким викликам, але лише тоді, коли виступаємо єдиним фронтом!

Дуже хотілося б побажати всім нам, щоб ситуація на Донбасі вирішилася якнайшвидше і з найменшими втратами, щоб наступне державне свято ми відзначали в мирній, вільній, демократичній країні, де всі пишаються своєю державою!

Слава Україні!
 


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling